Canals

Tons naturals que transmeten serenitat

Els colors neutres i terrosos, el verd oliva, el rosa pastel i els blaus suaus aporten calidesa i personalitat a tots els racons de la llar

Tons com el beix, cremes, grisos i marrons càlids són una elecció excel·lent per aconseguir un aspecte sofisticat

Aquest 2023, les tendències de colors a la llar, tant en l’ús de pintura o paper com en la roba, són clau per crear espais moderns, acollidors i elegants. Les cartes de colors que estan més de moda són aquelles que reflecteixen una sensació de serenitat i benestar, aportant un toc de personalitat i estil a cada estança de la llar.

Els colors neutres i terrosos continuen sent una opció popular. Les tonalitats com el beix, cremes, grisos suaus i marrons càlids són una elecció excel·lent per aconseguir un aspecte elegant i sofisticat. Aquestes tonalitats proporcionen un fons versàtil que es pot combinar amb altres colors i materials per crear un ambient acollidor. Els colors inspirats en la natura, com els verds frescos, olives i tonalitats vegetals, són una elecció popular. Aquests colors aporten una sensació de calma i harmonia i creen un ambient relaxant i serè. El rosa i el blau són colors atemporals, però aquest any es presenta una tendència cap a tonalitats més suaus: el rosa pastel i el blau pols són colors que poden aportar un toc romàntic i tranquil a qualsevol espai.

Malgrat l’èmfasi en colors suaus i relaxants, també hi ha una tendència cap a tonalitats enèrgiques i vibrants per a aquells que busquen un toc d’alegria i vitalitat. Colors com el groc lluminós, el taronja brillant i el turquesa intens, són útils per crear punts focalitzats d’interès i animació en qualsevol espai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia