Canals

Visites virtuals en 3D per trobar casa

Aquesta tecnologia s’ha convertit en una eina revolucionària que permet als compradors i llogaters explorar una casa sense haver de visitar-la en persona

Els models 3D permeten destacar els punts forts de cada propietat i captar l’atenció dels compradors

L’avenç de la tecnologia ha portat canvis significatius en diverses indústries, i el sector immobiliari no n’és una excepció. Amb la introducció de la tecnologia 3D, s’ha obert un món de possibilitats per millorar l’experiència de compra o de lloguer de propietats. Les visites virtuals en 3D s’han convertit en una eina revolucionària que permet als compradors i llogaters explorar una casa sense haver de visitar-la físicament.

Experiència immersiva

Les visites virtuals en 3D ofereixen una experiència immersiva als compradors o llogaters potencials. Amb aquesta tecnologia, poden explorar cada racó de la propietat com si fossin allà mateix. Mitjançant els models 3D interactius, els usuaris poden caminar pels diferents espais, observar els detalls de l’arquitectura i obtenir una idea realista de les dimensions i la distribució de la casa. Aquest nivell de detall proporciona confiança i permet als compradors prendre decisions informades sense haver de desplaçar-se en persona.

Presentació eficaç

Per als agents immobiliaris i venedors, les visites virtuals en 3D són una eina eficaç per presentar les propietats de manera atractiva. Els models 3D permeten destacar els punts forts de cada propietat i captar l’atenció dels compradors. A més, aquesta tecnologia ajuda a generar més contactes i augmentar les oportunitats de venda, ja que els compradors que mostren interès després de veure una visita virtual en 3D probablement són més propensos a programar una visita presencial.

Per implantar amb èxit les visites virtuals en 3D, és necessari seguir un procés específic. Primer, cal realitzar una captura de la propietat mitjançant càmeres especialitzades o tecnologies de fotogrametria. Aquestes càmeres capturen les imatges des de tots els angles i es combinen per crear un model 3D interactiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia