Canals

El Grec del funambulista

Ens hi podem jugar un pèsol. L’espectacle que aixecarà més passió d’aquest festival és l’acció de carrer prevista per celebrar els 200 anys de la fundació del passeig de Gràcia. Nathan Paulin preveu enllaçar l’edifici de Telefónica, al Portal de l’Àngel, amb l’edifici Generali, al passeig de Gràcia amb la Gran Via. La plaça Catalunya serà, per tant, un bon espai des del qual veure l’inici de l’espectacle. L’aventura de creuar sobre una cinta tensa serà el 2 de juliol (20h).

El Grec es desplega, principalment a Montjuïc, amb primeres espases com ara Ivo van Hove, Declan Donellan, Dimitris Papaioannou, Circus Ronaldo, Sasha Waltz, La Veronal o Rocío Molina. El gruix de l’aforament és en els teatres que fan temporada al Grec Ciutat, d’on destaca el retorn de Sergi Belbel (Lali Symon), Bob Wilson (Ubú), Juana Dolores (Hit me if I’m pretty), Eu Manzanares (Nessum Dorma) o l’aventura en forma de trilogia d’On el Teatre Batega (Silvia, La paella dels dijous i Rovira vs. Rodríguez). Roberto G. Alonso presenta Jo, travesti a la Model I CaboSanRoque signa la trilogia d’instal·lacions literàries al CCCB, mentre Irene Vicente indaga sobre l’art al MNAC (Corpus) i Aurora Bauzà i Pere Jou sobre la sonoritat al dipòsit Rei Martí... Però el més recordat serà el funambulisme de carrer.

Festival Grec Del 28 de juny al 13 d’agost www.barcelona.cat/grec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia