Canals

Dedicat a les dones intèrprets

Las Migas inaugurarà el VI Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant el 5 de juliol. Amb el concert d’aquest grup de flamenc premiat recentment amb un Latin Grammy començarà la sisena edició d’aquesta convocatòria dedicada a les dones intèrprets. El cartell del Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant d’enguany està integrat exclusivament per artistes femenines.

Las Migas, guardonat recentment amb un Latin Grammy al Millor Àlbum Flamenc pel seu últim treball, Libres (2022), i amb un Premi de la Música Independent (MIN) al millor àlbum flamenc 2020, fa més de divuit anys que conquista escenaris nacionals i internacionals. Una altra figura destacada d’aquest esdeveniment, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant sota la direcció artística d’Anders Clemens i la coordinació general de María Patricia Mercado, serà novament, com en totes les edicions anteriors, Anabel Montesinos. Aquesta guitarrista clàssica originària de l’Hospitalet de l’Infant que ha guanyat més de 10 premis internacionals i ha tocat en moltes de les sales de concert més importants d’arreu del món, és ja un nom imprescindible en el programa.

Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant Del 5 al 9 de juliol https://www.guitarfesthospitalet.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia