Canals

Un ‘slow festival’ al cor del Garraf

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent de la resta dels que se celebren a Catalunya. Nascut l’estiu del 2014, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per una programació de qualitat basada en la música feta al país i per una essència pròpia que el converteixen en el que anomenem slow festival. El Sons Solers se celebra en l’entorn incomparable de Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, l’Antic Gran Casino de Barcelona. Envoltada pel bosc de Solers, els idíl·lics jardins Mònaco i l’amfiteatre de la finca són els escenaris d’un festival que promociona el territori i fomenta el respecte per la natura.

Da Souza, Eli Kapowski, Crisbru encapçalen la programació de la 8a edició del festival, que se celebrarà el divendres 7 de juliol.

La banda igualadina Marialluïsa, amb dos àlbums publicats amb molt d’èxit, completa el cartell del Sons Solers amb el seu pop sensual ple de melodies lluminoses que fan despertar els cinc sentits. Aquest darrer any, i com a novetat, la banda igualadina està sorprenent el públic amb una sèrie de singles inèdits enregistrats amb els productors més en forma del país. El Sons Solers recupera el seu format prepandèmic amb dos escenaris, gastronomia pròpia i tots els serveis que el consoliden com un slow festival de referència al territori. Les entrades, que tenen un preu de 35 euros, ja es poden adquirir al web del festival.

Sons Solers 7 de juliol www.sonssolers.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia