Canals

El F’Estiu de Calonge es consolida

La tercera edició del F’Estiu de Calonge presenta un cartell de luxe que torna a combinar gèneres i estils per a tots els públics. En concret, proposa sis concerts entre el 10 i el 19 d’agost al Castell de Calonge. Els Amics de les Arts, Elena Gadel, Marc Timón i Manu Guix seran alguns dels principals caps de cartell d’una edició que al mes de maig ja va tenir un primer tast, al Castell de Calonge, amb l’actuació del Quartet Mèlt.

El dia 10 d’agost la inauguració oficial del festival anirà a càrrec del trompetista i mític director de La Locomotora Negra, Ricard Gili, que oferirà una jazz session al costat d’alguns dels millors músics d’aquest gènere a Catalunya. El dissabte 12 d’agost, la Gio Symphonia presentarà un viatge musical a través de la història del cinema, un concert amb arranjaments fets a mida i per a música de cambra amb les millors bandes sonores, sota la batuta del director i arranjador de l’espectacle, Marc Timón.

Els Amics de les Arts

Els concerts es reprendran el dijous 17 d’agost amb Els Amics de les Arts, que presentarà el nou disc Allà on volia (Pistatxo Records, 2023). El divendres 18 d’agost pujarà a l’escenari dels jardins del Castell Elena Gadel, que després d’anys de silenci discogràfic presenta noves cançons. La mostra es tancarà amb l’actuació de Manu Guix el dissabte 19 d’agost.

F’Estiu Del 10 al 19 d’agost www.rodadebera.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia