Canals

Triar l’habitatge des del sofà

La innovació tecnològica ha permès introduir les visites virtuals a habitatges de compra o de lloguer i cada cop són més les immobiliàries que ofereixen aquest servei amb l’objectiu de donar les màximes facilitats al client

A través d’internet, els interessats poden accedir a les visites virtuals des de qualsevol lloc amb tan sols un dispositiu mòbil

Les visites virtuals han revolucionat la manera com els compradors i llogaters busquen una casa. Gràcies als avenços tecnològics, ara és possible explorar i conèixer una propietat sense haver-s’hi de desplaçar físicament. Aquesta nova forma de visita, realitzada a través d’imatges i recorreguts interactius en línia, ofereix una sèrie d’avantatges tant per als compradors com per als llogaters. En primer lloc, les visites virtuals permeten als compradors i llogaters estalviar temps i esforços. Ja no és necessari programar múltiples visites presencials per explorar diferents propietats. A través d’internet, els interessats poden accedir a les visites virtuals des de qualsevol lloc amb tan sols un dispositiu mòbil. Això és particularment útil per als compradors o llogaters que viuen lluny de la zona on estan buscant una casa, ja que poden explorar diverses opcions sense haver de desplaçar-s’hi forçosament.

En segon lloc, les visites virtuals proporcionen una experiència més immersiva i realista. Mitjançant imatges en alta resolució i recorreguts interactius en 3D, els compradors i llogaters poden explorar cada racó de la propietat amb profusió de detalls. A més, algunes visites virtuals ofereixen funcions addicionals com ara panoràmiques de 360 graus, que faciliten una visió completa de cada habitació. Això ajuda a obtenir una perspectiva més precisa i completa de la propietat, sense haver de dependre només de fotografies estàtiques.

A qualsevol hora del dia

Un altre avantatge de les visites virtuals és la seva disponibilitat les 24 hores del dia. Mentre que les visites presencials estan limitades per horaris i necessiten coordinació entre l’agent immobiliari i el comprador o llogater, les visites virtuals estan disponibles en qualsevol moment. Això permet als interessats explorar propietats a l’hora que els sigui més còmode, ja sigui a la tarda, a la nit o fins i tot el cap de setmana. Aquesta flexibilitat en el calendari afavoreix la conveniència dels compradors o llogaters.

A més, les visites virtuals ajuden a filtrar les opcions de compra o lloguer. En lloc de visitar personalment totes les propietats que semblen interessants, els compradors o llogaters poden utilitzar les visites virtuals per preseleccionar les ofertes que més s’ajusten a les seves necessitats i preferències. D’aquesta manera, només han d’acabar visitant en persona les propietats que realment els són d’interès, estalviant temps i energia.

Finalment, les visites virtuals també són útils per als compradors o llogaters amb dificultats de mobilitat o altres limitacions físiques. Les persones amb problemes de salut o amb dificultats per desplaçar-se troben en les visites virtuals una alternativa accessible per explorar propietats sense haver de superar barreres físiques.

Aquest avantatge és un aspecte positiu i inclusiu de les visites virtuals, ja que permet a tothom tenir l’oportunitat de conèixer diferents propietats i prendre decisions informades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia