Canals

La força d'un grup

Sortim

Per al cap de setmana

Són la base del suplement del divendres

Acostem el lector a l'entorn d'alguna activitat del cap de setmana i també publiquem propostes d'escapades pel país i viatges a l'estranger

Cada setmana proposem la millor música, les estrenes de teatre i les cinematogràfiques

Es donenles claus per ajudar el lector a escollir l'activitat que més li convingui

Les festes populars i tradicionals són la base del suplement que cada divendres acompanya els diaris del grup amb la intenció que els lectors puguin programar el cap de setmana d'acord amb les seves preferències, però el Sortim és molt més que això. La música, el teatre, el cinema, el plaer d'un petit viatge o d'una escapada en bicicleta o a peu són d'altres propostes d'entreteniment que Sortim també inclou i posa a l'abast dels lectors.

El reportatge que obre sempre la revista acosta a l'entorn més immediat d'alguna de les activitats més destacades del cap de setmana. Un bon recull d'imatges, unes dades d'interès i una redacció que doni unes pinzellades sobre la zona pretenen engrescar i ajudar el lector.

La riquesa del país no permet l'exhaustivitat en cada proposta de la revista, però sí que es donen les claus per tal que tothom pugui decidir-se per una o altra activitat. La vocació de servei aquí pren forma, més enllà de la redacció dels textos, en les fitxetes que obren cada tema, amb les quals es vol adreçar el lector als llocs on pot complementar fàlcilment la informació sobre allò que vol fer.

Per conèixer el país

Els Països Catalans han fet, lligat bàsicament a la seva tradició turística, un salt endavant important en l'intent de posar a l'abast de tothom la seva cultura, les seves tradicions i el seu paisatge. Podem travessar el territori per un seguit interminable de vies verdes, rutes i senders senyalitzats que, més enllà de l'interès que desperti el lloc d'arribada, desperten interès pel fet de ser recorreguts. Sortim dóna cabuda a tot aquest món i cada setmana proposa una ruta a peu o en bicicleta o descriu un racó d'interès que molts cops s'allunya dels itineraris més concorreguts. Com a complement, també es publiquen propostes de petites grans rutes pel país o l'estranger més en forma de viatge. Volen, com tot el setmanari, ser el punt de partida que convida el lector a fer la a seva tria i es donen les eines per facilitar-la i que resulti un encert.

6.300
actes populars
d'arreu dels Països Catalans queden recollits cada any en el suplement Sortim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.