En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

Les aparences

«Les aparences»

2020. França. 108'.
Gènere: Thriller
Direcció: Marc Fitoussi.
Intèrprets: Karin Viard, Benjamin Biolay, Lucas Englander, Laetitia Dosch, Pascale Arbillot.
Argument: Eve i Henri són un matrimoni aparentment feliç, amb un fill en comú. La parella porta una vida privilegiada en el si d'un petit cercle francès establert a la capital austríaca. Ells són "la crème de la crème". No obstant això, aquesta imatge perfecta s'enfonsa quan ella sospita que el seu marit la pot estar enganyant. És llavors quan tracta de venjar-se i això els portarà a tots a una espiral irreversible.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Peter Rabbit 2: L'escapada

«Peter Rabbit 2: L'escapada»

2020. EUA. 93'.
Gènere: Aventures
Direcció: Will Gluck.
Intèrprets: Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo.
Argument: Bea, Thomas i els conills han fet les paus com una família; però, malgrat els seus millors esforços, Peter no es treu de sobre la seva entremaliada reputació. Aventurant-se més enllà del jardí, Peter s'endinsa als carrers menys recomanables de la ciutat on les seves malifetes són reconegudes. Però quan la seva família es troba en perill, Peter ha de decidir quin tipus de conill vol ser.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Space Jam: Noves llegendes

«Space Jam: Noves llegendes»

2021. EUA. 115'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Malcolm D. Lee.
Intèrprets: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe.
Argument: El famós campió de la NBA LeBron James i el seu fill Dom són atrapats per una força totpoderosa i malvada. Per poder tornar a casa, LeBron haurà de comptar amb l'ajuda de Bugs, Lola Bunny i tota la colla dels molt indisciplinats Looney Tunes. Amb ells intentarà derrotar als campions digitalitzats en una pista de bàsquet.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Wrong Turn: Camí a l'infern

«Wrong Turn: Camí a l'infern»

2021. Alemanya-Estats Units-Regne Unit. 109'.
Gènere: Terror
Direcció: Mike P. Nelson.
Intèrprets: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee.
Argument: El terror d'un lloc remot i aïllat i el suspens que destrossa els nervis es troben quan Jen, el seu xicot Darius i un grup d'amics fan senderisme al Sender dels Apalatxes. Tot i les advertències dels vilatans per tal que no s'aventurin fora del camí establert, els excursionistes acaben desviant-se del rumb. Sense adonar-se'n, s'endinsen en les terres habitades per la Fundació.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]