Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

¡Lumière! Comienza la aventura

«¡Lumière! Comienza la aventura»

2016. França. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Thierry Frémaux.
Argument: El 1895, els germans Lumière van inventar el cinematògraf i van dirigir unes de les primeres pel·lícules de la història del cinema. Narrada per Thierry Frémaux, la pel·lícula ofereix una selecció de 108 pel·lícules restaurades que mostren un viatge als orígens del cinema.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Amor a la siciliana

«Amor a la siciliana»

2016. Itàlia. 99'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Pif.
Intèrprets: Pif, Miriam Leone, Andrea Di Stefano, Stella Egitto, Maurizio Marchetti.
Argument: Una història d'amor ambientada al juliol del 1943, quan les forces aliades van desembarcar a Sicília. L'Arturo estima la Flora, la neboda de l'amo d'un restaurant situat a Nova York, però ella està promesa amb un cap de la màfia, mà dreta de Lucky Luciano. L'única manera possible de casar-se amb ella és demanar la mà al pare de la noia, que viu a Sicília, que en aquests moments està dominada per les tropes nazis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Atraco en familia

«Atraco en familia»

2017. França. 91'.
Gènere: Acció
Direcció: Pascal Bourdiax.
Intèrprets: Jean Reno, Reem Kerichi, Camille Chamoux, Pascal Demolon, Alexis Michalik.
Argument: Atrevit i elegant, el Patrick és un lladre llegendari. Cap robatori se li pot resistir. Fins al seu últim treball, en què el Romain, el seu protegit i company de robatoris, li para un parany. Llavors el Patrick, que donen per mort, decideix venjar-se'n. Per això, reuneix les seves dues filles, que desconeixien la identitat del seu progenitor, i que, encara que amb personalitats oposades, tenen el seu mateix talent per al robatori.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Creative Control

«Creative Control»

2015. EUA. 97'.
Gènere: Drama
Direcció: Benjamin Dickinson.
Intèrprets: Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill, Alexia Rasmussen, Reggie Watts.
Argument: Brooklyn, en un futur no gaire llunyà. El David, un executiu de publicitat obsessionat amb la tecnologia, treballa en una campanya per llançar unes ulleres de realitat augmentada. El David està gelós del seu millor amic, el Wim, i per això decideix utilitzar les ulleres per crear un avatar de la seva xicota, la Sophie. No obstant això, la fantasia tecnològica se li gira en contra.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El pequeño vampiro

«El pequeño vampiro»

2017. Alemanya-Regne Unit-Dinamarca-Països Baixos. 83'.
Gènere: Animació
Direcció: Richard Claus, Karsten Kiilerich.
Argument: Rudolph Sackville-Bagg celebra de nou el seu tretzè aniversari. I ja ho ha fet 300 vegades. Per aquest motiu, tota la seva família vampírica es reuneix a les catacumbes del cementiri amb la intenció de celebrar una gran festa. La situació és perfecta perquè el malvat caçador de vampirs Rookery acabi d'una vegada amb tots ells. Però el Tony, un gran fan dels vampirs que està de vacances al castell Schloss no està disposat a permetre-ho.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Geostorm

«Geostorm»

2017. EUA. 109'.
Gènere: Acció
Direcció: Dean Devlin.
Intèrprets: Gerard Butler, Abbie Cornish, Jim Sturgess, Ed Harris, Andy Garcia.
Argument: La xarxa de satèl·lits dissenyada per controlar el clima global està atacant la Terra. D'aquesta manera comença una carrera contra rellotge per descobrir la veritable amenaça que hi ha rere aquest atac, abans que una tempesta ho destrueixi tot.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Handia

«Handia»

2017. Espanya. 114'.
Gènere: Drama
Direcció: Jon Garaño Arzallus, Aitor Arregui.
Intèrprets: Eneko Sagardoy, Joseba Usabiaga, Ramón Agirre, Aia Kruse, Iñigo Aranburu.
Argument: País Basc, 1843. El Martín, un jove esguerrat i derrotat, torna al seu poble després d'anys de guerra. El seu estimat germà Joaquín és ara un gegant de més de 2 metres i 25 centímetres, tan inútil com ell per treballar al ruïnós mas familiar. Amb l'objectiu de tirar la família endavant, els dos germans emprenen un viatge per places i teatres, convertint al Gegant d'Altzo en tot un fenomen de circ.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Kikoriki. Equipo invencible

«Kikoriki. Equipo invencible»

2011. Rússia. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Denis Chernov.
Argument: La vida a l'illa de Kikoriki és molt tranquil·la i tots els habitants viuen feliços en un paradís allunyat de la vida moderna. No obstant això, la seva existència pacífica fa un gir inesperat quan descobreixen un dispositiu estrany del qual fins ara només havien sentit parlar, la televisió. Els petits s'obsessionen ràpidament amb un programa protagonitzat pel superheroi Lucien.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La pell freda

«La pell freda»

2017. Espanya-França. 108'.
Gènere: Terror
Direcció: Xavier Gens.
Intèrprets: Ray Stevenson, Aura Garrido, David Oakes, John Benfield, Iván González.
Argument: En una illa perduda enmig de l'oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, protegits en un far, del setge d'unes criatures marines estranyes. Sotmesos a una tensió extrema, sense entendre les raons de l'atac, s'han de replantejar com enfrontar-se al que és desconegut. La captivitat i la lluita contínua els porten a un viatge al centre de les seves entranyes.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Las hijas de Abril

«Las hijas de Abril»

2017. Mèxic. 103'.
Gènere: Drama
Direcció: Michel Franco.
Intèrprets: Emma Suárez, Ana Valeria Becerril, Enrique Arrizon, Joanna Larequi, Hernán Mendoza.
Argument: La Valeria té 17 anys i està embarassada. Viu a Puerto Vallarta amb la Clara, la seva germanastra. La Valeria no ha volgut que l'Abril, la seva mare absent, s'assabenti de l'embaràs. No obstant això, la Clara, davant la pressió econòmica i les responsabilitats que implica tenir un bebè a casa, decideix trucar-li. L'Abril arriba disposada a ajudar les seves filles, però aviat queda clar per què la Valeria preferia mantenir-la lluny.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Los pájaros no tienen vértigo

«Los pájaros no tienen vértigo»

2017. Espanya. 70'.
Gènere: Documental
Direcció: Jorge Peña.
Argument: El director de la pel·lícula pateix un atac de vertigen en un globus aerostàtic. A partir d'aquí, comença una investigació en la qual furga en el seu univers personal per intentar entendre la seva nova fòbia. Però troba una dificultat: li fa por exposar-se en públic. Per això, crea un alter ego que l'ajuda a emmascarar-se durant la història. Encara que la seva estratègia no resulta com s'esperava.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Red de libertad

«Red de libertad»

2017. Espanya. 119'.
Gènere: Drama
Direcció: Pablo Moreno.
Intèrprets: Assumpta Serna, Pablo Viña, Luisa Gavasa, Raúl Escudero, Javier Bódalo.
Argument: França, inicis de la Segona Guerra Mundial. Helena Studler és una religiosa que des de jove es dedica a la cura dels orfes i els abandonats. Però els temps han canviat. El poble viu tota una revolta, els alemanys han entrat a la seva ciutat i la realitat a la qual ara s'enfronta supera amb escreix la duresa a la qual està acostumada: l'Helena descobreix que prop de la seva localitat, els nazis hi han instal·lat un camp de concentració.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]