Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Con amor, Simon

«Con amor, Simon»

2018. EUA. 109'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Greg Berlanti.
Intèrprets: Nick Robinson, Josh Duhamel, Jennifer Garner, Katherine Langford, Alexandra Shipp.
Argument: Tothom mereix una gran història d'amor. Però per a Simon Spier, un xaval de disset anys, el tema és una mica més complicat: encara no li ha dit a la seva família ni als seus amics que és gai i desconeix la identitat d'un company de classe anònim de qui s'ha enamorat per internet. Resoldre els dos assumptes resultarà divertit, aterridor i canviarà la seva vida per sempre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El mundo es suyo

«El mundo es suyo»

2018. Espanya. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Alfonso Sánchez.
Intèrprets: Alfonso Sánchez, Alberto López, Carmen Canivell, Mar Saura, Javier García-Pelayo.
Argument: El Rafi arriba a casa del Fali amb una maleta perquè la seva dona l'ha fet fora de casa. No és la primera vegada que això passa, però aquesta vegada és diferent. Al Fali li agradaria ajudar el seu amic, però té molta pressa: demà és la primera comunió del seu fill i l'únic que ha de fer com a pare és portar el vestit del nen a la finca on se celebra l'esdeveniment.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El orden divino

«El orden divino»

2017. Suïssa. 96'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Petra Biondina Volpe.
Intèrprets: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner, Marta Zoffoli.
Argument: L'any 1971, les dones encara no podien votar a Suïssa. La Nora és una jove mestressa de casa i mare de dos fills, viu en un pintoresc poble petit. És una persona tranquil·la que té la simpatia de tot el poble. Quan el seu marit li prohibeix acceptar una feina a temps parcial, la frustració la porta a convertir-se en el paradigma del moviment sufragista de la seva ciutat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Granny's Dancing on the Table

«Granny's Dancing on the Table»

2015. Suècia. 89'.
Gènere: Drama
Direcció: Hanna Sköld.
Intèrprets: Blanca Engström, Lennart Jähkel, Karin Bertling, Mike Altmann, Briten Granqvist.
Argument: L'Eini ha estat criada en total aïllament de la societat pel seu pare, un home temorós del món que fins i tot arriba a sotmetre-la a violència psicològica i física. La seva por més gran és que l'Eini l'abandoni. Fa tot el possible per fer-li creure que el món exterior i la gent que l'habita són malvats, i que tot el que té a veure amb la sexualitat femenina i la vida adulta és perillós.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Hereditary

«Hereditary»

2018. EUA. 126'.
Gènere: Terror
Direcció: Ari Aster.
Intèrprets: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd.
Argument: La família Graham comença a enfonsar-se després de la mort de la matriarca. Després de la seva pèrdua, l'Annie i la seva família es veuen assetjats per una presència maligna acompanyada d'una sèrie de successos inexplicables. Una de les més afectades per la situació és la seva filla Charlie, una nena solitària que amb prou feines es relaciona amb la gent que l'envolta i que és conscient que alguna cosa estranya està passant.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Las guardianas

«Las guardianas»

2017. Suïssa-França. 134'.
Gènere: Drama
Direcció: Xavier Beauvois.
Intèrprets: Nathalie Baye, Iris Bry, Cyril Descours, Gilbert Bonneau, Laura Smet.
Argument: 1915. Una mare i una filla han hagut de fer-se càrrec de la granja del Paridier perquè els homes són al front. Treballen de sol a sol i la seva vida segueix el ritme de les feines del camp i de les escasses visites dels homes quan tenen permís. L'Hortense, la més veterana, rescata una jove òrfena dels serveis socials perquè les ajudi. La Francine creu haver trobat per fi una família.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Miss Kiet’s Children

«Miss Kiet’s Children»

2016. Països Baixos. 115'.
Gènere: Documental
Direcció: Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster.
Argument: Kiet Engels és la mena de mestra que tothom voldria per a tots els nens i nenes. És estricta, però mai no és severa. És afectuosa però gens tova. Té una paciència infinita. Els alumnes de la senyoreta Kiet acaben d'arribar a Holanda. Molts d'ells són refugiats. Tot els és nou i desconegut. Alguns són batussers i tossuts, al principi. Però la mà amorosa i ferma de la senyoreta Kiet els proporciona calma i desperta el seu interès.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Nadie nos mira

«Nadie nos mira»

2017. Argentina-Colòmbia-Brasil-Estats Units. 102'.
Gènere: Drama
Direcció: Julia Solomonoff.
Intèrprets: Guillermo Pfening, Cristina Morrison, Elena Roger, Paola Baldion, Rafael Ferro.
Argument: El Nico és un actor argentí que decideix provar sort a Nova York, però aviat descobreix que, pel seu aspecte físic, no encaixa, ja que és massa caucàsic per fer de llatí, i té un accent massa tancat per semblar nord-americà. Així, doncs, acaba treballant com a cuidador del Theo, un bebè al qual quedarà inesperadament unit.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Pocoyó en cines: tu primera película

«Pocoyó en cines: tu primera película»

2018. Estats Units-Regne Unit-Espanya. 50'.
Gènere: Animació
Direcció: Juan Alfonso Rodríguez.
Argument: En aquesta nova aventura, el Pocoyó, la Nina, el Pato i l'Elly s'uneixen per vèncer un malvat que amenaça d'acabar amb la pau al món. Junts emprenen un intrèpid i esbojarrat viatge a un món d'invents amb nombrosos virus informàtics. Els quatre amics participen en grans carreres per poder aconseguir els magnífics ous de Pasqua.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Superagente canino

«Superagente canino»

2018. Estats Units-Regne Unit. 92'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Raja Gosnell.
Intèrprets: Will Arnett, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Stanley Tucci, RuPaul.
Argument: Després del seu intent fallit de rescatar una cria de panda robada, l'oficial caní Max, un solitari i fort Rottweiler, ha de treballar al costat del Frank, un agent humà de l'FBI, i infiltrar-se en el següent objectiu dels lladres: un certamen caní a Las Vegas. Els dos agents es troben immersos en un món caní amb pedicures, Botox, depilacions brasileres i boques antiincendis xapades amb or.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
Tully

«Tully»

2018. EUA. 96'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jason Reitman.
Intèrprets: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Ron Livingston, Emily Haine.
Argument: La Marlo, mare de tres fills, un d'ells acabat de néixer, rep un regal inesperat de part del seu germà: una mainadera perquè l'ajudi de nit. Al principi, li sembla una extravagància, però la Marlo acaba tenint una relació única amb la Tully, una jove mainadera amable, sorprenent i, de vegades, difícil.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]