Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Balla amb la vida

«Balla amb la vida»

2021. França. 88'.
Gènere: Comèdia romàntica
Direcció: Michèle Laroque.
Intèrprets: Isabelle Nanty, Michèle Laroque, Thierry Lhermitte, Jean-Hugues Anglade, Jeanne Balibar.
Argument: Després de 30 anys de matrimoni, Sandra descobreix que el seu marit li és infidell amb la seva millor amiga. Això fa que decideixi abandonar-lo immediatament. I no li queda més remei que tornar a la casa de la seva infància, on viu la seva germana Danie. Però la convivència no és fàcil. Tanmateix, tot i que les diferències són més grans que les afinitats, hi ha una cosa que les uneix: la dansa.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Boonie Bears: Parque salvaje

«Boonie Bears: Parque salvaje»

2020. Xina. 99'.
Gènere: Animació
Direcció: Leon Ding.
Argument: La genètica mai ha estat tan divertida. A Pine Tree Mountain s'obre un nou i emocionant lloc, Wild Life, que ofereix una experiència llegendària. Portant un braçalet que altera els gens, els clients poden transformar-se temporalment en una gran varietat d'animals. Vick descobreix que Wild Life organitza un concurs amb un gran premi i decideix participar- hi.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El vasco

«El vasco»

2022. Espanya-Argentina. 85'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jabi Elortegi.
Intèrprets: Joseba Usabiaga, Itziar Aizpuru, Eduardo Blanco, Inés Efron, Laura Oliva.
Argument: Mikel, després d'una separació amorosa i a l'atur, està fart de la seva vida al País Basc. Necessita canviar d'aires, per la qual cosa accepta la invitació d'un parent llunyà, amb el qual només ha tingut contacte per xarxes socials, per anar a Argentina a treballar a l'empresa que aquest està muntant. No obstant això, no triga a adonar-se que el seu familiar no té res a oferir-li.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
En los márgenes

«En los márgenes»

2022. Espanya-Bèlgica. 105'.
Gènere: Drama
Direcció: Juan Diego Botto.
Intèrprets: Penélope Cruz, Luis Tosar, Adelfa Calvo, Christian Checa, Aixa Villagrán.
Argument: Com la pèrdua de l'estabilitat econòmica desencadena reaccions diferents en diferents persones. La nostra història posa la lupa en un dia en la vida de tres personatges. Tots ells estan marcats d'una o altra manera per un desnonament i tots ells tenen 24 hores per resoldre una situació que afectarà les seves vides per sempre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Fall

«Fall»

2022. EUA. 107'.
Gènere: Suspens
Direcció: Scott Mann.
Intèrprets: Grace Fulton, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Goodin.
Argument: Per a Becky i Hunter, la vida consisteix en dominar les seves pors i superar els límits. No obstant això, després de pujar al cim d'una torre de comunicacions abandonada, queden atrapades i sense manera de baixar. A 600 metres del terra i totalment lluny de la civilització, les noies posen a prova les seves habilitats d'alpinistes expertes i lluiten desesperadament per sobreviure, fins i tot si ho tenen tot en contra.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Los renglones torcidos de Dios

«Los renglones torcidos de Dios»

2022. Espanya. 161'.
Gènere: Thriller
Direcció: Oriol Paulo.
Intèrprets: Bárbara Lennie.
Argument: Alice, investigadora privada, ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per recaptar proves del cas en què treballa: la mort d'un intern en circumstàncies poc clares. No obstant això, la realitat a la qual s'enfrontarà en la seva reclusió superarà les seves expectatives i posarà en dubte la seva pròpia cordura. Un món desconegut i apassionant es mostrarà davant dels seus ulls.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Operación bebé oso

«Operación bebé oso»

2022. Rússia-Hongria. 90'.
Gènere: Animació
Direcció: Vasiliy Rovenskiy, Natalya Nilova.
Argument: Han passat més de dos anys des que l'ós Mic-Mic i la llebre Óscar van tornar a casa després de la seva increïble aventura. Però un bon dia, de sobte, tornen a escoltar el plor d'un nadó a prop de casa seva. En acostar-se, no poden creure el que veuen els seus ulls. Per si fos poc, alhora, reben la visita del nadó Panda ja convertit en adolescent.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Una historia de amor y deseo

«Una historia de amor y deseo»

2021. Tunis-França. 102'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Leyla Bouzid.
Intèrprets: Sami Outalbali, Zbeida Belhajamor, Diong-Kéba Tacu, Aurélia Petit, Mahia Zrouki.
Argument: Ahmed, de 18 anys, francès d'origen algerià, va créixer a l'extraradi de París. A la universitat coneix la Farah, una jove tunisiana plena d'energia que acaba d'arribar a París. Mentre descobreix una col·lecció de literatura àrab sensual i eròtica que mai va imaginar que existís, Ahmed s'enamora perdudament de Farah i, tot i que se sent literalment abocat pel desig, intentarà resistir-lo.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]