Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

¿Dónde está el truco?

«¿Dónde está el truco?»

2019. Itàlia. 104'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Alessandro Siani.
Intèrprets: Alessandro Siani, Stefania Spampinato, Giovanni Esposito, Sara Ciocca, Leone Riva.
Argument: Arturo Maravilla és un jove empresari que no està passant pel seu millor moment. Tot i que va heretar del seu pare una companyia de teatre, famosa pels seus espectacles circenses, els seus deutes l'han portat a la crisi i a comptar únicament amb el pitjor dels comediants de moment: Juanito Sin Blanca. La mort d'un oncle llunyà d'Arturo sembla que serà la seva salvació.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El gran camino

«El gran camino»

2021. Espanya. 82'.
Gènere: Documental
Direcció: Alba Prol, Raúl García.
Argument: Una parella de joves cineastes decideix carregar les seves càmeres a les motxilles per emprendre una aventura de milers de quilòmetres a peu per les grans rutes del món, que no són altra cosa que una excusa per a un viatge més profund a la trobada de la gent dels camins i la tornada a un mateix.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El teléfono del viento

«El teléfono del viento»

2020. Japó. 139'.
Gènere: Drama
Direcció: Nobuhiro Suwa.
Intèrprets: Shoko Ikezu, Tomokazu Miura, Hidetoshi Nishijima, Serena Motola, Toshiyuki Nishida.
Argument: Una jove que va perdre tot com a conseqüència del terratrèmol i el tsunami que al 2011 va arrasar la zona de Sendai, Japó, després de l'accident nuclear a Fukushima inicia un viatge a la recerca de respostes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Envidia sana

«Envidia sana»

2020. França. 104'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Daniel Cohen.
Intèrprets: Vincent Cassel, Bérénice Bejo, Florence Foresti, François Damiens, Daniel Cohen.
Argument: Léa i Marc, i Karine i Francis, dues parelles de vells amics, es reuneixen amb freqüència i tot funciona perquè cadascú ocupa el seu lloc. Però l'harmonia es trenca el dia en què Léa, la més discreta, confessa que està escrivint una novel·la. El llibre es convertirà en un gran èxit de vendes. Lluny d'alegrar-se'n, entre ells comencen a aflorar petits gelosies i algunes inseguretats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La vida de los demás

«La vida de los demás»

2020. Alemanya-República Txeca-Iran. 150'.
Gènere: Drama
Direcció: Mohammad Rasoulof.
Intèrprets: Ehsan Mirhosseini, Shaghayegh Shourian, Kaveh Ahangar, Alireza Zareparast, Salar Khamseh.
Argument: Quatre històries quotidianes de l'Iran contemporani, variants de temes crucials com la moralitat i la pena de mort que comprometen la llibertat individual sota un règim despòtic. Heshmat, un home de família senzill; Pouya, que desitja anar a viure a l'estranger amb la seva nòvia; Javad, un soldat de permís, i Bahram i Zaman, una agradable parella d'apicultors.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lucas

«Lucas»

2021. Espanya. 93'.
Gènere: Drama
Direcció: Álex Montoya.
Intèrprets: Jorge Motos, Jorge Cabrera, Jordi Aguilar, Irene Anula, Máximo Pastor.
Argument: El Lucas acaba de perdre el seu pare i tot al seu voltant comença a enfonsar-se. Un dia se li acosta l'Álvaro, que li ofereix diners a canvi d'innocents fotos seves. L'home les vol fer servir per crear perfils falsos en xarxes socials i parlar, només parlar, insisteix, amb noies joves. Desesperat per la seva situació, el Lucas accepta.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Operación Camarón

«Operación Camarón»

2020. Espanya. 105'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Carlos Therón.
Intèrprets: Julián López, Carlos Librado, Natalia de Molina, Miren Ibarguren, Canco Rodríguez.
Argument: Desconegut al món de l'hampa, amb aspecte de pringat i dots de concertista clàssic, el Sebas, un policia novell, és perfecte per a una perillosa missió: infiltrar-se com a teclista a Los Lolos, una banda hortera de flamenc-trap que tocarà al casament de la filla d'un traficant local.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Salvador

«Salvador»

2019. Colòmbia. 86'.
Gènere: Drama
Direcció: César Heredia Cruz.
Intèrprets: Héctor García, Fabiana Medina, Fabio Velasco, Edgar Durán Jr., Sandra Cubillos.
Argument: 1985, Bogotà. A la ciutat roman la sensacions de desconfiança i de latent inseguretat. Al centre hi treballa el Salvador, un peculiar sastre la quotidianitat del qual es veu trencada amb l'arribada d'Isabel, la nova i simpàtica ascensorista de l'edifici. Els dies es tenyeixen amb el miratge d'un subtil i maldestre romanç just quan el Palau de Justícia és pres pel M-19.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Spirit: Indomable

«Spirit: Indomable»

2021. EUA. 87'.
Gènere: Animació
Direcció: Elaine Bogan, Ennio Torresan.
Argument: Fortu s'ha criat a la Costa Est dels Estats Units sota la tutela de la seva tia Cora, però després de forçar la situació amb incomptables escapades perilloses, la seva tia decideix traslladar-se a viure amb el seu germà Jim, pare de la petita. El seu destí, Miradero, és un poble soporífer. Però tot canvia quan coneix a Spirit, un mustang salvatge.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]