Comunicació

Catalunya Ràdio farà un programa setmanal de literatura

Catalunya Ràdio estrenarà el dissabte 17 de juny un programa setmanal d’una hora dedicat a la literatura, segons ha anunciat avui el director de l’emissora, Saül Gordillo. El títol del programa és Ciutat maragda , s’emetrà en la franja de nit d’onze a dotze i estarà conduït pel periodista David Guzman, que al setembre es farà càrrec d’un altre programa literari, que en aquest cas s’emetrà per iCat.

Gordillo, que avui ha comparegut a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ha definit el programa com “ambiciós”. Ha avançat que abordarà els grans autors de la literatura catalana i universal i relacionarà l’àmbit de les lletres amb més disciplines culturals i artístiques, amb l’objectiu d’oferir una mirada a les lletres “des de tots els angles”. El director de Catalunya Ràdio ha emfasitzat la voluntat de fer una ràdio que trenqui els models tradicionals i per aquest motiu el programa “es portarà a clubs de lectura, xarxes de biblioteques i escoles”.

A Ciutat maragda està previst que hi intervinguin professors, educadors, llibreters, traductors, crítics i tots els agents que d’una manera o altra estan implicats en aquest sector de la cultura catalana.

David Guzman, nascut el 1978 a Barcelona, treballa a l’emissora des del 2005 i ha format part dels equips d’El Cafè de la República amb Joan Barril, Catalunya Vespre, Estat de Gràcia i El Suplement. A dia d’avui condueix el programa de literatura i paisatge Rius de tinta a BTV, on ha presentat o participat en diversos programes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia