El periodista Miquel Rosich, coordinador de comunicació de l'Ajuntament de Valls

L'Ajuntament de Valls ja té el coordinador de comunicació que buscava. Es tracta del periodista Miquel Rosich (Vallirana, 1973), en un càrrec de confiança de l'equip de govern sociovergent. Ha estat contractat per fer la corresponsalia de la televisió TAC 12, conduir l'emissora municipal Ona Valls, treballar en l'espai web i elaborar el butlletí municipal. Rosich, que ja és conegut a la ciutat perquè del 1999 al 2006 va treballar a la secció d'esports del setmanari El Pati i també a l'edició de Tarragona del diari El Punt i fins ara exercia la seva professió a l'Agència Catalana de Notícies com a corresponsal al País Basc. També havia estat col·laborador d'Ona Valls en la retransmissió en directe de partits de bàsquet del CB Valls. Miquel Rosich, que és llicenciat en Ciències de la Comunicació, treballarà a les ordres de l'actual cap de premsa de l'Ajuntament de Valls, Joan Plana, també càrrec de confiança i amb qui l'uneix una bona amistat, ja que tots dos van coincidir a la redacció del setmanari El Pati quan Joan Plana n'era el director. La creació del nou càrrec havia creat molta controvèrsia (vegeu el diari del 31 d'octubre).

EL NOU CÀRREC

Trajectòria
Llicenciat en Ciències de la Comunicació. Va ser redactor del setmanari El Pati i del diari El Punt, corresponsal de l'ACN al País Basc i presentador de TV Vallirana


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.