Comunicació

el punt avui tv

l’actualitat esportiva de la setmana en anglès

La Lliga, la Premiere League i la Bundesliga a ’The English Hour’

Jordi Serra, Marc Reklau i James McKinnel són els tertulians d’aquest dimarts a ’The Week in Football’, amb Barney Griffiths

Podeu recuperar el programa d’aquest dimarts al web d’El Punt Avui TV i en aquest digital

  • VÍDEO: 'The Week in Football', amb Barney Griffiths, Jordi Serra, Marc Reklau i James McKinnel. El Punt Avui TV

Jordi Serra, Marc Reklau i James McKinnel han ocupat les cadires de tertulians aquest dimarts a The Week In Football. Juntament amb Barney Griffiths, que ha dirigit el col·loqui, han fet una anàlisi del futbol nacional i internacional.

El Barça va guanyar al Getafe amb un 1-2 al marcador. Però la derrota va ser la lesió de Dembélé, que estarà de baixa durant quatre mesos.

Neymar, que sembla haver oblidat amb facilitat el club blaugrana, torna a protagonitzar una polèmica. Així com la convivència amb Messi va ser fàcil, ara sembla que no vol cedir protagonisme al Paris Saint Germain. I això ha fet que llançar un penal acabi essent motiu de disputa, en aquest cas amb Cavani.

El Girona ha d’encaixar la derrota davant el Sevilla, la primera a casa seva. El partit a Montilivi va acabar amb un 1-0, resultat que ha deixat descontent l’equip i l’afició. Ara es preparen per rebre al Barça el dia 23.

L’Espanyol va anotar ahir una victòria contra el Celta. El partit va acabar amb un 2-1 que els blanc-i-blaus van aconseguir gràcies als gols de Gerard i Piatti.

L’Atlètic i el Madrid també han tingut una bona setmana. El primer ha sumat punts amb la victòria contra el Màlaga. I els blancs, que no comptaven ni amb Ronaldo, ni amb Marcelo, ni amb Kroos; han aconseguit un 3-1 contra el Real Sociedad.

Al Regne Unit la Premiere League segueix el seu curs. L’equip de Guardiola ha aconseguit marcar 6 gols al Watford. El Manchester United, un 4-0 contra l’Everton. Les posicions varien, i ara cal esperar als pròxims partits. El City s’encararà contra el Crystal Palace, l’Everton contra el Huddersfield, el Southampton contra el Manchester United, entre altres.

I a Alemanya, el Borussia Dortmund lidera la Bundesliga. El segueixen el Hannover 96 i el Bayern de Munich.

Podeu recuperar el programa d’aquest dimarts en aquest digital i també al web d’ El Punt Avui TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia