Comunicació

‘The Big Bang Theory’ s’acomiada

Els responsables de la popular sèrie televisiva anuncien que la dotzena temporada, que comença al setembre, serà l’última

Avancen que la comèdia tindrà “un èpic i creatiu final”

La reeixida comèdia televisiva The Big Bang Theory poarà el punt i final a la propera temporada, que serà la número 12, segons han anunciat aquesta setmana els seus responsables en un comunicat.

“Estarem agraïts per sempre als nostres seguidors pel suport” la sèrie, han indicat en una nota les companyies audiovisuals Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions i CBS.

“Nosaltres, al costat del repartiment, els guionistes i l’equip, estem extremadament agraïts de l’èxit de la sèrie i aspirem a lliurar una temporada final i un darrer capítol que porti The Big Bang Theory a un èpic i creatiu final”, han afegit.

La sèrie va finalitzar el passat 10 de maig la seva temporada número 11 i està previst que la dotzena tanda d’episodis s’estreni el proper 24 de setembre.

The Big Bang Theory, que s’emet als Estats Units a la cadena CBS des de 2007, s’ha convertit en els últims anys en una de les comèdies televisives més populars i seguides a tot el món.

La sèrie arrenca amb dos joves físics, brillants en la ciència però pèssims en les relacions personals, que es trobaven amb una nova veïna al seu edifici.

La sèrie ha impulsat la carrera d’intèrprets com Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar i, especialment, Jim Parsons, que interpreta el singular Sheldon Cooper, un paper amb el qual ha guanyat un Globus d’Or i quatre premis Emmy al millor actor d’una de comèdia.

Els cinc intèrprets principals de la sèrie (Parsons, Galecki, Cuoco, Helberg i Nayyar) guanyaven 900.000 dòlars(780.085 euros) per episodi, segons una informació del mitjà especialitzat Variety de febrer de 2017.

No obstant això, els cinc protagonistes van acceptar rebaixes en el seu sou, que va arribar a aconseguir el milió de dòlars (866.761 euros) per episodi, per compensar els salaris de Mayim Bialik i Melissa Rauch, actrius secundàries del xou però cada vegada amb major pes en la història.

El personatge de Sheldon Cooper ha donat peu a un spin-off (sèrie derivada) titulat El jove Sheldon sobre la infància d’aquest personatge, que va començar a emetre’s l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia