Comunicació

L'Associació de Publicacions Valencianes participa a la convenció de premsa comarcal aquest cap de setmana

Els assistents denunciaran la realitat d'aquestes publicacions i es formalitzarà la federació de tot l'àmbit lingüístic

El president de l'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes, el periodista Francesc Martínez, participa aquest cap de setmana en la cinquena edició de la convenció de la Premsa Comarcal i Local organitzada per la Fundació Catalana de la Premsa Comarcal a la localitat de Les Borges Blanques a la comarca de Les Garrigues.

En aquesta convenció, es presentarà el síndic de la Premsa Comarcal i el Llibre Blanc 2010 del sector, en que s'hi analitza la realitat de les publicacions locals i comarcals de Catalunya, així com els canvis produïts en el model econòmic de les editorials que procuren la informació local i comarcal.

Francesc Martínez intervé en aquesta convenció, a fi de presentar la realitat de les publicacions periòdiques valencianes i del llibre radiogràfic del sector, Periodisme contra les cordes, editat per l'esmentada associació valenciana.

Finalment, s'hi donarà forma a la Federació d'Associacions de Premsa en Català que ha de servir per a fer visible aquesta realitat en àmbits territorials, econòmics i polítics superiors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.