Comunicació

la contra

L'espectacle ha de continuar

Els participants en la segona edició del «Casal Rock» es retroben a Alella en una reunió per mantenir els vincles afectius. Quatre dels integrants del grup viuen a la comarca

Fa dies que la vintena d'avis que integren la segona edició del programa televisiu Casal Rock han tornat a les seves vides quotidianes. Des de la gravació del concert final, que s'emetrà dimarts que ve, els cantants han deixat de banda els focus i les càmeres de televisió. Aquests mesos, però, han despertat en ells la seva vena més roquera i, com diu el famós tema dels Queen, tenen clar que «l'espectacle ha de continuar». Una mostra evident de fins on arriba aquest convenciment és la trobada que ahir van organitzar quasi tots els roquers del programa –només en faltaven dos per motius familiars– a Alella, d'on van sortir tres dels participants –la Carme, en Cinto i en Josep Maria– i des d'on s'ha seguit amb fervor aquesta segona edició del programa d'èxit de la televisió catalana. La d'ahir vol ser la primera d'un seguit de reunions que tenen l'únic objectiu de mantenir les relacions d'amistat sorgides durant la gravació del programa. «És una cosa molt maca, la gent jove acostuma a formar colles amb facilitat, però a la nostra edat no és tan fàcil», destacava ahir l'Anna, que va acudir a la trobada des de Cervera. Un dels organitzadors de l'esdeveniment és Josep Maria Mas, que ahir explicava que «algú havia de fer el pas i, tenint en compte que quatre de nosaltres som del Maresme, vam pensar que Alella podia ser la primera parada». En aquest sentit, l'amfitrió va destacar que «cal donar a conèixer la comarca, que és molt a prop de Barcelona i no tothom la coneix». «Una de les meves aficions és col·leccionar xapes de cava i quan vaig a determinats pobles, no gaire lluny, m'adono que molta gent no coneix els vins de la DO Alella», destaca en Josep Maria. De fet, la trobada també va tenir un caràcter divulgatiu ja que els protagonistes televisius van poder conèixer alguns dels racons més destacats del municipi i van poder conversar amb l'alcalde, Andreu Francisco (ERC-LG). L'expedició, que va arribar a les dotze del migdia amb autobús, va fer una primera parada a Can Lleonard, on va ser rebuda per la regidora de Cultura del municipi, Marta Giralt (ERC-LG). «Heu de saber que els joves del municipi volien destinar una part de la partida de la festa major a contractar-vos», els va explicar la representant del govern municipal. El concert de festa major no es podrà celebrar perquè Televisió de Catalunya té signat amb els participants un contracte d'exclusivitat, però, com a contrapartida, els avis van interpretar ahir a les golfes de Can Lleonard, i de manera improvisada, dos dels seus grans èxits: Zapatillas, d'El Canto del Loco, i Antes de que cuente diez, del grup Fito y Fitipaldis. Després de l'actuació, els integrants del grup van passejar pel centre del municipi i van dinar a l'Alella Vinícola, on van visitar el celler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia