Comunicació

Filosofia Espinosa a TV3

El guionista impregna el seu optimisme vital a la sèrie ‘Polseres vermelles”, que TV3 prepara per a la tardor

Dirigida per Pau Freixas, narra les històries de sis joves que estan ingressats en un hospital infantil

L'escriptor, actor i guionista Albert Espinosa treballa aquests dies a Cabrils en el rodatge de Polseres vermelles, la sèrie que TV3 vol estrenar en horari de màxima audiència aquesta tardor. Tal com ja ens té acostumats, Espinosa impregna aquesta nova obra, inicialment formada per tretze capítols, de la seva vitalitat i el seu particular (i desgraciadament poc habitual) punt de vista optimista.

De la mateixa manera que a la pel·lícula Planta 4ª, l'escena se situa en un hospital infantil, espai que Espinosa coneix a la perfecció, ja que s'hi va passar bona part de la infància. En aquest cas, Polseres vermelles relata les històries de sis nois, d'entre 8 i 17 anys, que per causa de diverses malalties han de passar un llarg temps entre les parets d'aquest centre. Els actors que interpreten aquests nois no són gaire habituals de la petita pantalla. La majoria provenen del teatre o han fet intervencions en espots publicitaris. “Volia que no es reconeguessin, que la gent no els identifiqués amb altres sèries, que la història tingués així un punt de veritat”, destaca el director, Pau Freixas, que acaba de sortir del rodatge d'Herois, la pel·lícula que va rebre el premi del públic en la darrera edició del Festival de Màlaga.

Freixas, que no ha volgut tornar a veure Planta 4ª per evitar influències, assegura que tot i la temàtica “l'espectador acabarà cada capítol amb un bon regust”. I és que la sèrie destaca els valors que sorgeixen en aquestes situacions complicades. I ho fa des del punt de vista innocent dels adolescents. “Els pares són els que s'adonen que el seu fill està malalt, però els nens el que volen és fer col·legues, escapar-se, divertir-se”. Aquest sentiment, aquestes ganes de viure i passar-s'ho bé per sobre de tot, són el fil argumental que s'allarga durant aquesta primera temporada.

Polseres vermelles serà la primera sèrie d'hospitals de producció pròpia que emetrà TV3. Tot i això, el cap de dramàtics, Jordi Roura, destaca que no té res a veure amb la resta de productes televisius que succeeixen en un entorn hospitalari. “No ens hem inspirat en el que triomfa als Estats Units, fem una aposta per un producte d'autor”, destaca el dirigent de la cadena pública, que no tanca la porta a una segona temporada de la sèrie. Aquests dies, però, es roden els primers tretze capítols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia