Comunicació

Més de dues dotzenes de joves d'Altea roden un curtmetratge aquest estiu

El segon dia de rodatge del curtmetratge del projecte Un Estiu de Cine que organitzen per segon any consecutiu, les Regidories de Joventut i Benestar Social, ha tingut lloc en el bar El Raconet del nucli antic d'Altea.

El curtmetratge Dudas que està sent realitzat per 26 joves de 12 a 16 anys, parla de la prevenció del comportament de risc en les relacions sexuals a aquestes edats.

Els dies previs a les jornades de rodatge, els participants s'han anat distribuint els diferents papers que realitzaran en el rodatge, tant a nivel tècnic com en el camp actoral. Enguany, després de l'acceptació de l'any passat, s'ha augmentat la quantitat de matriculats i fins i tot s'ha hagut d'encetar una llista d'espera per si de cas hi ha alguna baixa durant el temps de durada del projecte.

Eugenia González, la directora, ha relatat que el curt “va sobre un grup de sis joves que parlen d'una festa que s'organitza en la casa d'un d'ells. Anastasia Viriukova, al qui li han assignat el paper de Aisha, hi ha assenyalat que el seu personatge s'enfronta a la possibilitat de quedar-se embarassada. Sergi Monfort que fa el paper de Carlos, el nuvi de'Aisha, ha definit el seu paper com "polèmic”. Julia López que és una de les directores d'art ha destacat que el seu departament s'està encarregant del vestuari i del maquillatge entre altres coses, així mateix que “tot esta en orde gràcies a tot l'equip”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.