Comunicació

Altea posa en marxa la informació municipal a traves del mòbil

La nova via de comunicació multimèdia, posada en marxa per l'Ajuntament, forma part de les inversions del Segon Pla E, i ha tingut un pressupost de 60.000 euros. El sistema consta de cinc antenes mòbils situades en diferents punts estratègics d'Altea, des d'on de forma continua, s'envien missatges amb informació de les activitats municipals, culturals, socials, festives i de qualsevol tipus realitzades al poble, que són rebudes pels ciutadans a través del Bluetooth dels seus mòbils.

El sistema es compatible amb el 80% dels mòbils que poden accedir al servei a través de la pàgina web. Actualment el servei oferix una guia completa d'Altea, la programació de A Boqueta Nit, i consells sobre el bon ús de l'aigua. Un altre aspecte a tindre en compte és que el servei és gratuït i no invasiu, és a dir, l'usuari del mòbil rep una petició per a accedir a un missatge de Bluetooth, si és afirmatiu rep la informació, i si al contrari, no vol eixa informació, el terminal memoritza la senyal del dispositiu bluetooth i no l'envia més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.