Comunicació

COMUNICACIÓ

Mor Maui Lleal, banyolina que va ser membre de la junta del Col·legi de Periodistes

Tenia 65 anys i va treballar al Diari de Barcelona abans de fer diferents funcions a l’empresa familiar DYTSA

La banyolina Maui Lleal Masgrau, periodista de formació i membre del consell d’administració de DYTSA, va morir dimarts als 65 anys. Lleal va estudiar la carrera a la Universitat de Navarra i en acabar va treballar com a redactora en el desaparegut Diari de Barcelona i va col·laborar en altres mitjans. Va ser en aquella època quan es va col·legiar. Més tard va tornar a viure a Banyoles, on es va fer càrrec de la comunicació i altres feines de DYTSA, l’empresa de la seva família, líder en el sector del metall. Amb tot, es va implicar personalment en les activitats del Col·legi de Periodistes a Girona fins al punt que va ser membre de la Junta durant deu anys, entre el 1995 i el l 2005, durant els mandats presidits per l’Enric Matarrodona, antic director d’El Punt.

La periodista banyolina va compartir junta amb l’actual president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i amb altres companys del gremi ben coneguts, com ara Pere Madrenys, Xevi Xirgo, Salvador García-Arbós, Lluís Freixas, David Céspedes, Edu Cid i Mònica Cabruja.

Aquest matí s’ha celebrat una cerimònia de comiat a Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia