Comunicació

La Unió de Periodistes Valencians dóna suport als treballadors de Gandia TV

La Unió de Periodistes Valencians, organització professional majoritària al país Valencià, que representa vora 800 periodistes valencians davant la Federació d'Associacions de Periodistes de l'Estat espanyol (FAPE) i està integrada en la Federació Internacional de Periodistes (FIP), vol manifestar el seu suport als treballadors de la televisió pública GandiaTv, que es troben en una situació laboral incerta donat que la Generalitat no ha atorgat la llicència d'emissió en TDT, mentre que si l'ha donada a altres empreses privades, algunes de les quals no han emés mai a Gandia ni a la comarca de La Safor.

IEls perioistes valencians insten, dins de la legalitat, a les parts en conflicte (Generalitat i Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna), a superar urgentment els entrebancs legals i administratius per crear el Consorci Comarcal necessari per a l'atorgament de la llicència a la televisió comarcal, i a no polititzar un dret constitucional com és el dret a la informació.

Insta especialment a la Generalitat a que, mentre es resol la creació del Consorci Comarcal, deixe d'amenaçar amb el tancament del centre emissor i amb multes de 60.000 fins a un milió d'euros, i que permeta mentrestant als espectadors gandians i saforencs continuar rebent en milers de cases la senyal d'aquest canal públic d'informació, referent a la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.