Comunicació

El zàping

Dos finals, dos casaments frustrats

Comparar ‘Doctor Mateo' amb ‘Física o química' és quasi una heretgia

Antena 3 acaba de tancar temporada de dues sèries i totes dues amb un casament frustrat. Aquí acaba la similitud: sé que comparar Doctor Mateo amb Física o química és quasi una heretgia.

Una segueix sent una de les millors sèries –més ben fetes i cuidades– de la ficció televisiva espanyola tot i que l'audiència no l'acabi d'acompanyar. Doctor Mateo és una sèrie que s'ha de saber assaborir, tot i que les anades i vingudes de Mateo i Adriana –com en tota sèrie– comencen a fer-se pesades. Tota la temporada pendents de si es casaven o no –ja hi va haver una boda frustrada fa unes setmanes– i al final van deixar l'audiència més romàntica amb un pam de nas. Va ser un capítol dramàtic –amb l'infart de Mateo–, però amb un final emotiu –Adriana declarant-se a l'hospital– per acontentar els que esperaven la boda. I és que la sèrie ha de seguir, i casar-los seria massa de final definitiu.

L'altra s'ha convertit en un despropòsit. Física o química és una sèrie ja surrealista, en què res del que hi passa no té cap tipus de credibilitat. Entre les trames sense cap ni peus hi havia aquest casament muntat en dos dies entre dos nois de 18 anys. I, a sobre, després el volien fer canviant un dels nuvis. Sí, home, sí. És així de fàcil. I els pares allà mirant-s'ho i trobant-ho tot tan normal! Ja he parlat altres cops de la caiguda d'aquesta sèrie, tant de guió com d'audiència. I crec de debò que ja no és recuperable. A més, continuen marxant actors i ja només queden tres personatges des dels inicis (Olimpia, Yoli i Fer), i no és que els inicis fossin fa molt: Física o química es va estrenar fa només tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.