Comunicació

El zàping

‘Mentes criminales', a Cuatro

Personalment la considero la millor notícia sorgida de la fusió

La fusió entre Tele 5 i Cuatro –bé, la compra de Cuatro que va fer Tele 5– serà visible d'aquí a pocs dies. Molts dels rumors s'han confirmat i a partir d'aquí a dues setmanes veurem Jesús Vázquez presentant ¡Allá tú! a Cuatro; Concha García Campoy ocupant-se de l'informatiu del matí de Tele 5; Marta Fernández fent un nou magazín matinal a Cuatro, i Tània Llasera conduint la quarta edició de Fama. Quin ball de cares entre cadenes! En canvi, al final ni El hormiguero es trasllada a Tele 5 ni CSI, a Cuatro. De fet, ja eren les hipòtesis que sonaven més sorprenents. La sèrie que sí deixarà Tele 5 per “la cadena de les sèries” és Mentes criminales. Personalment la considero la millor notícia sorgida de la fusió.

Tele 5 havia deixat fa temps de creure en aquesta sèrie. Els últims anys la feia servir per tapar buits (quan fallava un espai) o bé l'oferia a l'estiu. I ara tenia la cinquena temporada pendent d'emissió des de principis d'any. Això sí, els capítols antics omplen hores i hores a Factoría de Ficción i són del que millor funciona al canal. Em temia que a la llarga estrenessin també els nous a FdF i per això aplaudeixo el trasllat a Cuatro: la sèrie té massa nivell per acabar en un canal minoritari de TDT, i a Cuatro li donaran promoció i sobretot l'estrenaran ja! Que és molt temps esperant la cinquena (sobretot perquè el final de la quarta deixava l'espectador expectant amb una explosió sense saber quin protagonista n'era l'afectat)... No és que em fiï tampoc gaire de Cuatro (la llista de sèries que ha maltractat també ja és llarga) però d'entrada la cuidarà. Després dependrà de l'audiència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.