Comunicació

La mirada

Resum

Avui toca fer quatre pinzellades de l'any que s'acaba

Avui toca fer quatre pinzellades, estímuls desordenats i caçats al vol de l'any que s'acaba. Ha estat l'any de Wikileaks i ja comença a cansar posar la televisió i sigui l'hora que sigui trobar-se algú que pronuncia la maleïda parauleta. Més o menys el mateix succeeix amb el refotut concepte crisi. Per què ningú l'ha explicat bé, com cal? Per què als que no en tenim ni idea i veiem que al TN ens expliquen que la gent no para de comprar capons, torrons i marisc, tot plegat ens sembla un sopar de duro?

A Televisió de Catalunya ens ha agradat El convidat, Bestiari il·lustrat, No me la puc treure del cap i apostes sobre segur com Els matins i 30 minuts. Al principi estava molt enganxat a La Riera però ja fa algunes setmanes que he desertat. A Divendres viuen obsessionats per l'actualitat política catalana, cosa que em sembla bé però potser en fan un gra massa.

Tele 5 i Belén Esteban són sinònims i al principi feia certa gràcia però ara ja m'hi adormo. S'ha confirmat que, quan volen, La noria és un programa excel·lent. A Antena 3 es mantenen en un terreny de ningú que no acaba d'interessar-me. A vegades sembla que volen competir amb Tele 5 i a vegades sembla que importa un rave. És clar que si pretenen que DEC sigui competència d'algú van bé per anar a Sants. Afectats pel virus Cuéntame, Televisió Espanyola cada vegada és més l'emissora de la tieta Ramona: indolència i cofoisme a cor què vols.

Barcelona TV: informatius millorats, bons programes nocturns com Telemonegal, Jo què sé!, Respira i La porteria, però poca dedicació a la programació de matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.