Comunicació

Ràdio Pego enceta la setmana amb uns locals nous

Les instal·lacions faciliten l'accessibilitat i suposen un canvi substancial per a l'emissora municipal

Des de dissabte 5 de febrer resten inaugurades les noves instal·lacions de la ràdio municipal, un acte al qual van acudir més de 200 persones en representació del teixit associatiu, cultural polític i comercial del poble.

La directora de l'ens, Sara García, va subratllar en la salutació adreçada als presents, el compromís de l'emissora local a fer una ràdio de proximitat, amb el suport de totes les persones que col·laboren habitualment fent programes i amb aquelles altres que protagonitzen l'actualitat de la vila.

Els nous locals de Ràdio Pego, es troben al costat del Mercat Municipal i han estat possibles gràcies a una part del Pla E atorgat a la vila per a la millora d'instal·lacions tècniques i de noves tecnologies.

A l'acte d'inauguració van acudir igualment, diversos representants de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que intervingueren en el programa en directe de més de nou hores de durada que s'hi va desenvolupar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.