Comunicació

Els universitaris valencians s'informen sobre premsa comarcal

L'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes ha estat l'amfitriona d'aquestes presentacions juntament amb l'associació Premsa Comarcal de Catalunya

Tres de les cinc universitats valencianes encardinades en la Xarxa Vives, han estat protagonistes de l'acció informativa propiciada per Premsa Comarcal i l'Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes.

Aquestes sessions informatives, han estat adreçades a estudiants de periodisme de les universitats Jaume I de Castelló, Estudi General de València i Miguel Hernández d'Elx, en col·laboració amb els diferents departaments d'aquesta llicenciatura.

És així com, a més de mostrar la situació real de la premsa comarcal a tot l'àmbit lingüístic, els estudiants han pogut contrastar opinions amb Estanis Alcover, president de Premsa Comarcal i amb Francesc Martínez, el seu homòleg a les Publicacions Periòdiques Valencianes.

A les trobades amb els estudiants han estat presentats el Llibre Blanc de la Premsa Comarcal i Periodisme contra les cordes, dues radiografies exactes de la realitat editorial i informativa de Catalunya i del País Valencià, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.