Comunicació

“7 dies” d'Aldaia Ràdio, finalista dels Premis de la Diputació de Barcelona

El programa informatiu de cap de setmana opta als guardons de comunicació local

L'emissora ja hi va ser finalista en 2009 per “Aldaia en emergència”

El programa produït per Aldaia Ràdio 7 dies ha resultat finalista al millor programa local dels Premis de la Comunicació de la Diputació de Barcelona. 7 dies haurà de competir amb Viravientos i Arredor de nos d'Emisoras Municipales de Galicia, Desde fuera del armario, d'Onda Andalucía i Son do chafaris, de Radio Ordes.

El jurat ha valorat aquest espai d'informació general, amb periodicitat setmanal, que analitza la realitat comarcal, nacional i estatal. L'informatiu 7 dies es produeix als estudis centrals de l'emissora municipal d'Aldaia sota la direcció de la mateixa coordinadora de la ràdio, Pilar Moreno, i del periodista Ezequiel Castellano.

Cal recordar que Aldaia Ràdio ja va rebre en 2008 el premi al millor programa de ràdio local de Ràdio Associació de Catalunya pel programa Quatre en un taxi i, en 2009, va ser finalista en els premis Diputació de Barcelona per Aldaia en emergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.