Comunicació

Aldaia Ràdio premiada per la Diputació de Barcelona

Ha estat guardonada amb el premi al millor programa informatiu de les emissores municipals de l'Estat

la Festa d ela Comunicació Local, organitzada per la Diputació de Barcelona, ha reunit més de 300 persones al Parc Audiovisual de Terrassa en un acte en què a més de l'entrega de premis, es van commemorar els 30 anys dels guardons.

En aquesta ocasió, ha estat guardonat el programa 7Dies que s'hi produeix a Aldaia Ràdio per a l conjunt de les emissores municipals valencians i que constitueix l'informatiu de cap de setmana d'aquesta estructura voluntària de centres emissors municipals que aviat complirà el lustre d'existència.

Es tracta d'una proposta informativa que cada setmana arriba als aparells receptors del conjunt d'emissores municipals valencianes i que disposa d'una estructura participativa i participada que, en format de magatzim informatiu, aborda un tema central i recull tot allò que ha estat notícia als diferents punts d ela geografia informativa valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.