L'ajuntament de Sant Celoni es queixa per l'apagada analògica de la televisió

L'Ajuntament de Sant Celoni ha començat a contactar amb la resta de municipis del Baix Montseny afectats per l'apagada analògica de la televisió prevista per al 30 de juny per fer una queixa conjunta davant el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, responsable del procés.

En el marc d'una jornada sobre la transició a la TDT celebrada dimarts a Barcelona i destinada a alcaldes i alcaldesses, l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, va lamentar que «s'hagi confirmat amb tants pocs dies que Sant Celoni deixarà de rebre el senyal analògic de televisió» i va afegir que això encara és més greu quan encara no tenen «garantida la recepció del senyal de TDT a tot el municipi». Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Celoni ha decidit iniciar contactes amb la resta de municipis del Baix Maresme afectats de cara a coordinar una resposta conjunta davant el Ministeri, el responsable de l'apagada analògica i davant la Generalitat, responsable de l'encesa digital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.