Comunicació

FesTV comença les edicions regulars

La televisió per Internet borgenca s'estrena amb els informatius, que anirà renovant diàriament

FesTV, la iniciativa de comunicació televisiva de les Borges Blanques, de titularitat municipal, va començar ahir les emissions regulars. Després de posar a prova els reporters -veïns i entitats del municipi exclusivament- amb reportatges sobre la passada edició de la Fira de l'Oli i la Festa Major, la televisió ha començat emissions amb els informatius.

El director del canal, Francesc Balañà, ha explicat que “les notícies es renovaran diàriament amb una o dues peces d'actualitat”. El primer informatiu ha recollit l'ascens de categoria de l'equip femení de futbol de les Borges i un projecte sobre volcans dels alumnes de l'escola Joan XXIII. Al canal també s'hi podran veure treballs realitzats durant l'any passat i enguany.

A més dels informatius, la televisió també ha incorporat un canal de video-clips de grups de música borgencs, com Level i Morles, a banda de material realitzat recentment a l'Espai Macià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.