Comunicació

El zàping

La trucada de la Pantoja

Va ser un moment de gran impacte televisiu, que va tenir un 40%

Tele 5 va contractar Kiko Rivera (abans Paquirrín) per a Supervivientes per tenir un moment de gran impacte televisiu: la trucada en directe de la Pantoja de dijous va fer disparar l'audiència fins un 40%. El gran valor del fitxatge no va ser només pel personatge en si –rellançat gràcies a Torrente 4–, sinó també, i sobretot, per qui n'és la mare: una de les grans famoses de l'Estat i una de les grans opositores de Tele 5. La Pantoja, recordem-ho, en el seu dia es va querellar contra Tele 5 i va muntar un sidral presentant-s'hi per exigir a Vasile que el Tomate la deixés en pau. Per això, la trucada té tant de valor.

Segurament, només la participació del seu fill en un xou com Supervivientes –a Mira quién baila, per exemple, no calen familiars– podia aconseguir que veiéssim Jorge Javier Vázquez i la Pantoja entrecreuant-se unes frases. La trucada (si és que algú encara no ho sap) va ser per fer canviar d'opinió Kiko, que volia abandonar a causa dels atacs de gota que té. I la Pantoja va estar perfecte, en el paper de mare.

Poc abans ja hi havia hagut una prèvia, que hauria estat el més comentat l'endemà si no hi hagués estat per la Pantoja: la trucada de Fran Rivera a Kiko per donar-li ànims. Ho van intentar dissimular, però va quedar clar que la relació entre germans no és fluïda.

Només per aquestes dues trucades, a Tele 5, ja li val la pena el fitxatge de Kiko, que no els deu haver sortit barat, tot s'ha de dir. I alerta, que la Pantoja va dir al fill: “Me n'aniria a Hondures encara que fos en pastera per veure't”. Coneixent Tele 5 i havent vist el precedent de la mare d'Aída, segur que ja hi negocia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.