Comunicació

El servei Wi-fi de l'Ajuntament de l'Eliana és legal

Quatre punts estratègics de la ciutat ofereixen aquest servei des de fa vora un lustre

En relació amb les recents notícies sobre la sanció a l'Ajuntament de Màlaga per l'establiment del servei wi-fi, l'Ajuntament de'l Eliana assegura que complix amb tots els requisits legals i tècnics establerts en la normativa vigent, ja que des de l'any 2009 està inscrit com operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques en el Registre de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions.

Des del seu començament l'any 2007, Wi-Fi l'Eliana naix amb la voluntat de prestar servei als veïns i usuaris dels espais públics de l'Eliana. En cap cas pretén ser una competència per als serveis oferits per les operadores.

El servei WI Fi l'Eliana, d'acord amb les recomanacions de les CMT, està limitat a un màxim de 2 hores diàries i mitjançant ell es navega a una velocitat molt inferior a la que oferixen les empreses operadores.

En l'actualitat Wi-Fi l'Eliana està disponible en la Biblioteca, Parc de la Pinada, Poliesportiu i en la plaça del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.