Comunicació

El PSOE denuncia males arts amb el tancament de la RtvCalp

L'oposició acusa l'alcalde de permetre la degradació d ela programació per tal de justificar el tancament

Els socialistes de Calp es mostren partidaris de la supressió de les emissions de la televisió local, que es troba en situació d'il·legalitat, en el moment què s'efectue la constitució del Consorci de la TDT de la Comarca, però mentre això passa no es pot deixar la localitat sense informació.

RtvCalp té una emissora de ràdio que està legalitzada i que, en opinió dels socialistes locals, pot reactivar-se de la mateixa manera que ho hauria de fer la pàgina web municipal.

Els càlculs realitzats pels socialistes per al manteniment del servei ronden els 150.000 euros anuals, molt lluny de les previsions anunciades per l'alcalde, que les xifra en un milió d'euros.

A més d'aquest extrem, el grup municipal socialista afig que la creació de la RtvCalp, així com l'execució de les obres sense expedient de contractació per import de 800.000 euros, es va fer quan l'actual alcalde era regidor de l'equip de govern i tinent d'alcalde. Aquesta despesa així com la dotació d'equips tècnics per5 valor d'1 milió d'euros ho investiga el Tribunal de Comptes de l'Estat a fi d'establir responsabilitats comptables.

Així les coses, es considera que s'ha de mantenir RtvCalp, realitzar una bona campanya de captació de publicitat i traslladant les instal·lacions a uns locals que s'han habilitat a l'efecte i de propietat municipal a l'avinguda Gabriel Miró.

Ara mateix, i sempre en opinió del grup polític denunciant, s'assaja amb els motius de tancament de la televisió local mitjançant l'aplicació d'una estratègia de divisió entre els treballadors afectats. Sembla doncs, que l'alcalde, a proòsit d'aquestes qüestions, vol pegar un cop de falç a la plantilla de personal sense objectivar els criteris d'amortització d'aquestes places.

Però a més d'això, si se suma la renúncia de l'alcalde al seu sou amb la partida de despesa d'actes protocol·laris, el servei podria continuar-se, en opinió dels socialistes de Calp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.