Comunicació

L'Ajuntament de Morella fa possible la recepció de TDT en la Pobleta

La localitat portava dos anys sense televisió per la falta d'actuació de la Diputació, a pesar que va rebre les assignacions corresponents per a garantir la recepció del senyal

L'Ajuntament de Morella ha eixit al pas de les declaracions del diputat Luís Martínez sobre la recepció del senyal de TDT en la Pobla d'Alcolea. Segons denúncia el regidor de tecnologies de la informació i de la comunicació, Ernest Blanch, ha sigut el consistori local el que ha posat els mitjans necessaris i la majoria dels fons per a garantir l'arribada del senyal de televisió en este municipi, després de dos anys des de l'apagada analògica.

El consistori morellà ha realitzat els estudis tècnics, ha buscat el millor lloc per a garantir la recepció del senyal, ha fet arribar l'electricitat, ha aconseguit els acords necessaris amb els propietaris i ha invertit prop de 7000 euros perquè els veïns de la Pobleta puguen veure la televisió.

Respecte a les formes del PP de Morella, Blanch explica que “fa quinze dies es va celebrar un ple ordinari en el que es va presentar un informe sobre les accions realitzades pel consistori en esta matèria, però pareix que hi ha gent a la que li agrada eixir en les fotos, a pesar de conéixer la realitat”.

El regidor també apunta que “el criteri d'igualtat de la Diputació és relatiu, ja que ha rebut les assignacions corresponents i hi ha municipis de la demarcació que seguixen sense poder veure la televisió. En la Pobleta, si no és per l'Ajuntament, continuaria sense veure's, perquè a la Diputació en este tipus de coses ni està ni se li espera”.

Finalment, el regidor afirma que es troba treballant conjuntament amb el diputat Juan Miguel Salvador “per a informar d'esta situació que no és nova i es repetix de forma continuada en la contornada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.