Comunicació

RTVV desmenteix que el tall a Vilafranca siga per impagament

Segons l'ens, el precintat del transformador respon a una denúncia per una possible connexió il·legal d'una companyia de telefonia mòbil

RTVV ha emés un comunicat en què desmenteix que el tall de subministrament elèctric en el transformador de Vilafranca, que ha deixat sense senyal de televisió la comarca del Maestrat, s'haja produït per impagament.

Segons l'ens, Iberdrola li ha confirmat que la causa del precintat del transformador respon a “una denúncia per una possible connexió il·legal a aquesta font d'energia d'una companyia de telefonia mòbil”.

En el comunicat, RTVV indica que l'ens públic “és un dels damnificats per aquesta incidència”, que lamenta el perjuí causat als espectadors i que “confia que l'error siga solucionat al més prompte possible”.

“La cadena rebutja qualsevol interpretació errònia o malintencionada que puga donar-se a partir d'aquesta situació excepcional per una incidència tècnica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.