Comunicació

Dolors Camats, a El Punt Avui Televisió

La coordinadora nacional d'Iniciativa per Catalunya-els Verds serà entrevistada a ‘L'Illa de Robinson' per Xevi Xirgo

La conversa pertany al cicle inaugural de la cadena, en què ja han participat Artur Mas i Oriol Junqueras

Albert Royo explicarà la iniciativa‘Catalonia Votes', un web informatiu de gran projecció internacional

La coordinadora nacional, amb Joan Herrera, d'Iniciativa per Catalunya-els Verds, Dolors Camats (Barcelona, 1971), serà entrevistada avui a la segona hora de L'Illa de Robinson, programa d'El Punt Avui Televisió, pel director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo.

Aquesta entrevista amb Dolors Camats pertany al cicle inaugural d'El Punt Avui Televisió, una emissora que va fer la seva posada de llarg el 22 d'abril i que va ser inaugurada oficialment l'endemà, diada de Sant Jordi. Altres polítics que ja han estat entrevistats per Xevi Xirgo a la cadena són Artur Mas, president del govern, i Oriol Junqueras, president d'ERC.

Dolors Camats és diputada al Parlament de Catalunya des de l'any 2003. Amb formació en ciències polítiques, Dolors Camats ha estat sempre molt vinculada al tercer sector i als projectes de cooperació i solidaritat. També va ser presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i membre del Fòrum Europeu de la Joventut. A més, va ser portaveu d'ICV.

Catalunya viu en aquests moments una intensa pressió provinent d'Espanya en contra del democràtic dret a decidir, amb constants sortides de to que arriben a equiparar un moviment pacífic amb els cops d'estat. Dolors Camats tindrà l'oportunitat d'expressar les seves opinions sobre el moment polític del nostre país, però també sobre els problemes socials i de quina manera s'hauria d'organitzar la futura Catalunya independent per garantir més dignitat per als seus ciutadans.

Una altra personalitat que serà entrevistada a L'Illa de Robinson, el magazín de quatre hores que dirigeix i condueix el periodista Eduard Berraondo, és Albert Royo, secretari general de Diplocat. Albert Royo comentarà, entre altres temes, la nova iniciativa de donar a conèixer Catalunya a l'exterior: el web Catalonia Votes.

Com ha passat sempre que Catalunya fa un esforç per donar-se a conèixer a l'exterior i per demostrar que el moviment pel dret a decidir és perfectament pacífic i responsable, determinats cercles de Madrid han tingut una reacció contrària desproporcionada.

Albert Royo tindrà l'oportunitat de comentar aquesta iniciativa, però també d'altres que pugui estar preparant Diplocat per aconseguir la màxima complicitat dels països occidentals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia