Comunicació

Admés a tràmit el recurs contra la dissolució de la TV pública de Torrent

El diputat del PSPV-PSOE reclama a Rus que invertisca un milió dels 3,2 que ofereix en la TV35

El jutjat que entén de temes contenciosos administratius número 9 de València, ha admès a tràmit el recurs interposat per l'Ajuntament de Quart de Poblet davant la dissolució del Consorci per al desenvolupament de la televisió local pública de Torrent (TV35).

El recurs interposat té per objectiu, impedir que el PP aniquile un canal que podria donar un servei a milers de ciutadans i al mateix temps, oferir ocupació a alguns professionals de Canal 9.

El Jutjat, ha donat 20 dies de termini perquè el Consorci per al Desenvolupament de la Televisió Digital Terrestre de Torrent, remeta l'expedient administratiu perquè puga ser estudiat.

L'Ajuntament de Quart, ha estat un dels consistoris que s'ha oposat en tot moment a la desaparició de TV35 i ha plantejat algunes propostes de continuïtat, com és el cas de posar-la en marxa i a disposició de les universitats valencianes, amb objecte de fer-la servir perquè els estudiants amplien la seua formació i augmente les possibilitats d'inserció en el mercat laboral.

Alguns municipis de la comarca de l'Horta van promoure aquest projecte l'any 2006 i va ser així com va nàixer TV35 amb seu a Torrent de l'Horta, una de les emissores més importants del País Valencià donat que la seua audiència potencial estava estimada en dos milions de persones i abraçava des de Sagunt fins a Gandia i des d'Eivissa fins a Bunyol.

Però després de les eleccions de 2007, el Consorci es va dinamitar, tot i que hi havia un Pla Estratègic per posar-lo en marxa. El mes de juny de 2013, els ajuntaments del PP acordaren la seua dissolució, malgrat l'oposició d'alguns altres que, com el de Quart de Poblet, han decidit recórrer davant la justícia perquè reste sense efecte aquest acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia