Comunicació

Ràdio Arrels de Perpinyà celebra 35 anys

L'emissora afronta l'aniversari amb nous reptes i amb imatge renovada

Ràdio Arrels , l'emissora degana de la Catalunya del Nord i l'única referència radiofònica en català a les comarques del nord, compleix 35 anys. El 28 de maig del 1981, des d'un pis particular del barri de Sant Jaume de Perpinyà, va iniciar emissions. És titular de quatre freqüències al Rosselló, el Vallespir, el Conflent i la Cerdanya-Capcir. El 2003 es va traslladar a uns locals del carrer dels Agustins, al centre de Perpinyà, cosa que va suposar un pas endavant per al seu creixement. Ràdio Arrels promou una consciència catalana entre la població nord-catalana tot fomentant l'ús de la llengua, i s'ha consolidat com a mitjà de territori.

Aquest any l'emissora ha iniciat una etapa de reestructuració per afrontar nous reptes. El fins ara director, Pere Manzanares, deixa el càrrec, que assumeix Albert Noguer. “La Catalunya del Nord ha canviat i Ràdio Arrels ha de canviar amb el país”, diu Noguer. Per això ha impulsat una remodelació estètica amb nova identitat sonora, que s'ha encarregat al discjòquei perpinyanenc Raph Dumas. A més, prepara una nova web i una aplicació per als mòbils. L'objectiu és posar en marxa dues webràdios amb vista al 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia