Comunicació

RTVV impedeix l'accés al centre de Burjassot als diputats Morera i Oltra

Els de Compromís havien sigut convidats per les seccions sindicals de CCOO i CGT

Morera i Oltra han hagut d'adreçar-se als treballadors a través d'una tanca

La direcció de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha impedit l'accés al centre de producció de programes de Burjassot als diputats del grup Compromís, Enric Morera i Mònica Oltra, que havien sigut convidats per les seccions sindicals de CCOO i CGT a l'ens “perquè hi explicaren les seues propostes davant de les retallades laborals i salarials que estan patint els treballadors i les insistents amenaces al seu futur laboral i el de la pròpia empresa”, segons informen els sindicats en una nota.

Morera i Oltra han hagut d'adreçar-se als treballadors, concentrats en l aporta d'entrada del recinte a través d'una tanca.

Els sindicats havien sol·licitat l'ús del saló d'actes de la casa per a l'ocasió, petició que va ser igualment denegada per la direcció. CCOO i CGT han traslladat a totes les forces polítiques amb representació parlamentària la invitació. De fet, demà dimarts està prevista la visita del candidat del PSPV-PSOE, Jorge Alarte.

“Contrasta el tracte que López Jaraba i el seu equip donen als representants electes del poble valencià, als treballadors de RTVV i als seus representants amb el que la direcció de RTVV dispensava a Álvaro Pérez El Bigotes i altres imputats en la trama Gürtel, que sempre tingueren les portes de Canal 9 obertes de bat a bat”, critiquen les sessions sindicals.

RTTV, per la seua banda, ha assegurat que les seues instal·lacions “no estan per a un ús polític i, menys encara, ara en precampanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.