cultura

Els Benet Games volen ser un festival de referència

Esport, natura i música. Aquests són els elements amb què defineixen els Benet Games els seus organitzadors. La fira, que se celebrarà a Sant Fruitós de Bages els dies 1 i 2 d'octubre, va ser presentada ahir a l'espai del Bosquet, on s'ubicaran la majoria de les més de quaranta activitats programades. L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va remarcar que es vol convertir el festival en una “fira de referència en els àmbits esportiu, familiar i d'oci del territori català”.

Algunes de les activitats que s'hi duran a terme són passejades amb ponis i cavalls, bateig de submarinisme, iniciació al surf de rem, tallers de skate, patinet i longboard, tirolines de 50 i 100 m, vol captiu amb globus aerostàtic i exhibicions de snowboard. El diumenge a la una del migdia tindrà lloc a l'escenari principal (davant el parc del Bosquet) el concert del grup de pop-rock català Teràpia de Shock, que tancarà “un festival que es preveu més participatiu que mai”, segons els organitzadors.

Per poder fer algunes de les activitats, serà necessari adquirir Benets (la moneda del festival, que equival a 1 euro). Dins el mateix recinte hi haurà tres punts on aconseguir-ne, però també es poden adquirir prèviament a través de promocions que ofereixen Llet Nostra i el Forn de Cabrianes, o retallables en alguns diaris com ara El Punt Avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia