Vora mig centenar de parelles fan ús del voluntariat lingüístic a Torrent

La Casa de Cultura d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta acull l'inici de la campanya del voluntariat lingüístic, en la qual. vora mig centenar de parelles aconsegueixen millorar el llenguatge a base d'intercanvis de dedicació horària en que, els uns i els altres, comparteixen l'estima pel valencià.

Es tracta d'una iniciativa que va sorgir des de la Federació Escola Valenciana i que, en aquesta població, desenvolupa l'Associació Cultural La Gavella en col·laboració amb l'Oficina de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de la vila.

A les 19.30 hores de dimarts 24 de novembre té lloc la presentació d'aquesta campanya de voluntariat, moment en que s'hi presentaran les parelles organitzades i coordinades en aquesta edició.

Enguany, l'acte de presentació acull la projecció del film Zhao de la directora torrentina Susi Gozalvo, en el qual hi participen altres actors i actrius de la localitat.

Per a dijous 26 de desembre hi ha prevista la presentació del llibre A la vora del camí, de Carme Ribelles i Cristina carrasco, a l'andana del Museu Comarcal de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.