cultura

videojocs

tomàs pardo

Final de la lluita del clan Mishima

Des dels temps de Double Dragon, els videojocs de lluita sempre han tingut un públic fidel. Les sagues de Mortal Kombat, Street Fighter i Dead or alive són un clar exemple. Tekken, que s’inclou en aquest gènere, es caracteritza per l’alt nivell de qualitat que ha tingut des de la primera entrega, primer per a màquines recreatives (1994) i un any després per a la primera PlayStation. Aquest joc és el primer a arribar al milió de còpies venudes en la primera consola de Sony.

En aquesta setena entrega es revelen molts secrets de la família Mishima i el Torneig del Puny de Ferro i, alhora, es tancaran les línies argumentals obertes fins a aquest moment, donant pas així que en el pròxim Tekken s’obrin nous camins. Tekken 7 presenta l’enfrontament definitiu dels Mishima després de més de 20 anys de lluites.

Noves mecàniques, nous moviments i una completa personalització dels lluitadors són només algunes de les novetats que podràs trobar en aquesta nova entrega de la mítica saga de lluita. Visualment, continua sent el videojoc de lluita més avançat que podem trobar. També és, de llarg, el de més qualitat gràfica. Respecte al seu anterior lliurament, el joc redueix el nombre de personatges (es queda en una mica més de 35 jugadors seleccionables), però recupera vells coneguts com el brasiler Eddy Gordo, el coreà Hwoarang, el rus Jack, el mexicà King, els ossos Kuma I, Kuma II i Panda, Lee Chaolan, Ling Xiaoyu, Marshall Law, Paul Phoenix i Yoshimitsu, a més dels protagonistes Jin Kazama, Kazuya Mishima i, sobretot, el carismàtic i incombustible Heihachi Mishima, entre d’altres. Com a personatge convidat tindrem Akuma, de la sèrie Street Fighter.

Destaca la manera multijugador amb la qual podràs divertir-te amb els teus amics amb d’un dels millors jocs de lluita mai creats. Entrena amb jugadors internacionals gràcies al mode on line i desafia els teus adversaris per demostrar qui és el millor. Com a nota curiosa, cal destacar que el joc no ens arriba doblat, sinó subtitulat, i cada un dels personatges parlarà en la seva pròpia llengua (japonès, anglès, rus, italià, portuguès, suec, xinès o espanyol). Un videojoc molt recomanable tant si ets fan de la saga com si el descobreixes per primera vegada.

Tekken 7
Distribuïdora: Bandai Namco Gènere: Lluita Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC Edat: +16


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines

cinema - drama

Hamaguchi signa una faula sobre la natura i el mal

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà