Música

MANLLEU

La festa major tindrà música local i serpent

El Cantabars de la Fes-te Jove enceta aquest vespre els actes de la festa major de Manlleu, que començarà el 12 d’agost i s’acabarà el dia 16. Entre el més destacat d’aquest any, el concert de festa major amb Joan Rovira; el concert 4 Grans Manlleuencs –que reunirà Pep Poblet, Guillem Roma, Roger Usart i Paula Valls (el dia 15, a les 21.30 h, a la plaça Fra Bernadí)–, i l’obra de teatre El malalt imaginari, de Molière, a càrrec de l’Associació Cultural Teatre Centre i l’actuació estel·lar de l’actor local Antoni Anglada.

Un dels actes més concorreguts és la Festa del Serpent (el dia 14, a l’Embarcador), que aquest any té nova junta i la voluntat de dedicar tot un dia d’activitats relacionades amb la llegenda (jocs, dinar popular...) fins a l’espectacle de la nit i el fi de festa amb Oques Grasses. En la presentació del programa, ahir, també es va mostrar el cartell d’aquest any, obra de la pintora Anna Estruch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia