Sueca presentarà a Fitur la imatge del concurs internacional de paelles i festes majors dissenyada per Montesinos

La capital de la Ribera Baixa presentarà la seua oferta turística, cultural i gastronòmica dins del pavelló del País Valencià, a Fitur. Aquesta nova cita amb una de les fires més importants de turisme, permetrà donar a conéixer la imatge de la 50 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca i de les festes majors de la ciutat. Imatge que, en forma de cartells, ha creat expressament per a l'ocasió el conegut modista i dissenyador Francis Montesinos. A més, Sueca oferirà als milers de visitants de la fira, un any més, la seua cultura, platges i oferta gastronòmica. L'estand de Sueca oferirà degustació de paelles cuinades amb la recepta oficial del concurs de la localitat.

La presència institucional de l'Ajuntament de Sueca estarà encapçalada per l'alcalde, Joan Baldoví, pel regidor de Turisme, Gaspar Jordán, així com per les regidores de Protocol i Festes, Teresa Ribes i Marga Piqueres, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.