L'alcoverenc Jaume Camps guanya la 15a Beca d'Investigació Històrica Alt Camp

Jaume Camps Girona, un jove d'Alcover (Alt Camp), és el guanyador de la quinzena edició de la Beca d'Investigació Històrica Alt Camp.

Aquest estudiant, de tercer d'història de la Universitat Rovira i Virgili (URV), és l'autor de la proposta de treball que permetrà aprofundir en els aspectes històrics de la localitat de Figuerola del Camp durant la dictadura del General Franco (1939-1975).

Després de la renúncia dels dos primers aspirants, serà aquest candidat qui farà el treball d'investigació, sota la direcció del professor d'Història Contemporània de la URV Josep Sánchez Cervelló. El resultat de l'estudi que elaborarà Jaume Camps es publicarà en un llibre. La beca es va convocar en el mes de febrer de 2006, però les renúncies dels estudiants Aràntzazu Arbonès i Àngel Monedero, ha obligat a escollir un tercer candidat d'acord amb les directrius que han fixat l'Ajuntament de Figuerola i el jurat, que formen els professors de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Santiago Roquer, Antoni M. Garcia Español, Montserrat Duch Plana, Josep M. Sabaté Bosch, Lluís Navarro Miralles, Josep M. Roig Rosich, Josep Sánchez Cervelló i Emma Liaño Martínez, el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), Josep Maria Sans Travé, i Joan Papell Tardiu, exdirector de l'Arxiu Històric Comarcal de l'Alt Camp (AHCAC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona