Brams ofereix avui a Mont-roig el tercer concert de la gira de celebració del seu vintè aniversari

El grup torna provisionalment després de la seva dissolució, fa cinc anys

«No hem tornat ni per gravar nous discos ni vídeos. Jo tenia un delit secret per tornar a actuar amb el grup, un delit que després vaig veure que era compartit per la resta de la banda.» Titot justifica així aquesta gira de retorn, un fet que també ha estat possible perquè Brams es va dissoldre sense mala maror entre els músics i, el que és més important, «amb un projecte musical que no s'havia esgotat. Per això, i després d'una sensació d'estranyesa que vam tenir en el primer assaig, semblava que només hagués passat una setmana de la separació. L'engranatge va tornar a funcionar sense problemes.»

En els dos concerts que han fet fins ara, a Palma i a Molins de Rei, la banda ha comprovat que el públic no els ha oblidat: «Hem trobat de seguida les complicitats. Al de Palma semblava que fos el mateix que vam fer fa cinc anys, i que va ser el penúltim de Brams, tot i que hi havia quatre vegades més de públic. I a Molins, vam comprovar que tothom botava i cantava, fins i tot els que es posen a les últimes files, que acostumen a ser els més tranquils.» La banda ofereix dues hores llargues de concert per incloure el màxim del seu repertori i per no defraudar el seu públic, àvid del rock combatiu i festiu que els caracteritza. Tots els músics de Brams tenen altres projectes musicals i coordinar les agendes ha estat una mica complicat. «Ha estat possible ara, tot i que una gira d'hivern sempre fa respecte. També hem decidit mantenir el nostre caixet de la gira del 2004 perquè el món de la música no passa el millor moment.» Brams tornaran al Baix Camp el 20 de març, en concret a Vinyols i els Arcs: «Serà l'única comarca on haurem actuat dues vegades.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona