El Black Music Festival incorpora Juan Perro i estrena abonament

Es pot anar a 7 concerts del festival per 40 euros més despeses de distribució

Juan Perro, àlies de Santiago Auserón (Radio Futura), actuarà a la sala simfònica de l'Auditori de Girona (18, 22 i 25 euros) amb Norberto Rodríguez (guitarra), Ronald Moran (contrabaix) i Moisés Porro (percussió). El repertori estarà format per temes dels seus quatre discos, Raíces al viento, La huella sonora, Mr. Hambre i Cantares de vela. amb arranjaments que remarcaran les arrels de la seva música, entre l'Havana i Nova Orleans, subratllant així argumentalment la seva inserció en aquest festival de música negra.

Cinema «negre»

El cicle Black Music & Films inclourà tres pel·lícules. Soul power, que documenta el festival Zaire 74, amb James Brown, BB King, Celia Cruz, etc., es podrà veure el 9 de març al Truffaut. I al Museu del Cinema hi haurà dues sessions gratuïtes: Feel like going home de Scorsese, el 16 de març, i Devil got my woman: blues at Newport 1966, d'Alan Lomax, el 23 de març.

El millor preu, fins al 19 de febrer

El Black Music ofereix un abonament «per als fans més incondicionals de la música en directe». L'abonament, que es pot comprar només des del web www.blackmusicfestival.com, permet assistir als set concerts que tindran lloc a La Mirona, protagonitzats per 16 grups entre els quals hi haurà US3, TM Stevens i Cindy Blackman, Steepwater Band i Marc Ford, The Brew, The Pepper Pots i Asstrio més At Versaris. També s'inclou en aquest abonament el concert inaugural, que estarà protagonitzat per The Gruixut's vs. Rock'n'Roll Brothers i la banda del festival, la Black Music Experience, dirigida per Nito Figueras (piano) i integrada per David Ribera i Adrià Bauzó (saxos), David Pastor (trompeta), Joan Carles Capdevila (teclats), Joan Pérez (baix), Jaume Fulcarà (guitarra), Olga Romero i Michel Clavero (veus) i Ramon Rabinad (bateria). Si el preu conjunt dels 7 concerts a la taquilla és de 80 euros –63 més despeses de distribució, les entrades anticipades–, l'abonament costa 40 euros més despeses, si es compra fins al 19 de febrer, i 50 euros més despeses de distribució, entre el 20 de febrer i el 4 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Morgan Spurlock, autor del documental ‘Super size me’ (2004)

Música

L’Orquestra Nacional de França clou un 17è cicle Ibercamera “brillant”

Girona
CULTURA

Malgrat estrena Libèl·lula, un festival per fomentar l’oci nocturn alternatiu del jovent

MALGRAT DE MAR
arts escèniques

El Fastt itinerarà entre micropobles de l’Alt Empordà amb 12 espectacles

Girona
ART

La històrica revista ‘Papers d’Art’ d’Espais ja és accessible en línia

Girona
música

La pianista Laura Andrés ofereix un doble concert aquest cap de setmana

girona
Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez
Directors de cinema

“Molts artistes són vampirs que xuclen la vida dels altres”

Barcelona

El teatre a l'Any Guimerà

Barcelona
estrenes de cinema

La fúria desfermada d’Anya Taylor-Joy reviscola la saga ‘Mad Max’

barcelona