Catorze treballs opten al premi de narrativa curta sobre la dona que convoca l'Ajuntament de Sueca

Un total de catorze treballs opten a guanyar la quarta edició del Concurs de Narrativa Curta sobre la Dona convocat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Sueca. Dotat amb 1.000 i 500 euros en metàl·lic, destinats a guanyadora i segon premi, respectivament, la convocatòria es féu exclusivament per a dones i els textos originals, inèdits i escrits en valencià. En format d'assaig o ficció, tracten sobre la dona actual i l'extensió estava prevista entre deu i quinze folis.

Dolors Pérez, regidora responsable de la convocatòria, mostra la seua satisfacció pel fet que «s'ha mantingut el nivell de participació de l'anterior edició». «El convenciment que tenia l'any passat en el sentit de seguir mantenint els premis», afig, «s'ha ratificat enguany, amb la qual cosa ja podem parlar d'una cinquena edició». La nova convocatòria del certamen ha rebut una resposta que quadruplica la resposta de la que es féu fa tres anys. «Això entra dins la lògica de tots els inicis que quasi sempre són difícils», afirma la regidora.

Els premis seran lliurats el pròxim més març, dins els actes que l'Ajuntament de Sueca està organitzant amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.